VIZITEAZĂ GRATUIT

DEMO METAL VIRTUAL 2021

OBȚINE SOLUȚII ADAPTATE INTERESELOR ȘI NEVOILOR TALE

Pentru o experiență personalizată, completează toate câmpurile de mai jos, iar noi îți vom oferi recomandări în baza intereselor tale pe toată perioada evenimentului.

Dacă ai participat la ediția din 2020:

Contul tău poate fi reactivat aici fără să mai completezi formularul de mai jos. Autentifică-te cu datele de logare din 2020 și actualizează-ți datele în pagina “Contul meu”.

AUTENTIFICARE

Înregistrare vizitator

Pentru crearea contului de vizitator, veți primi pe e-mail parola pentru autentificare.

Stimate vizitator, în conformitate cu noile reglementări privind datele cu caracter personal, vă informăm că Tehnic Media – organizatorul Demo Metal Virtual – prelucrează datele personale pe care dvs. le furnizați prin intermediul acestui formular de înregistrare, cu scopul de a vă transmite informații despre activitatea companiei și evenimentele acesteia (prin newslettere și alte tipuri de mesaje), dar și în scopuri statistice.
Completând acest formular de înregistrare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. și în același timp sunteți de acord că datele dvs. de contact vor fi furnizate expozanților a căror pagină de expozant – considerată ca fiind standul companiei expozante – ați accesat-o participând la eveniment.
După perioada evenimentului, vă puteți opune prelucrării datelor dvs. de către expozanți prin comunicarea directă cu aceștia. Prelucrarea ulterioară a datelor personale furnizate expozanților va fi în răspunderea exclusivă a acestora, conform politicii lor de prelucrare a datelor personale.