, BINE AI VENIT LA DEMO METAL VIRTUAL!

AUTENTIFICARE

Înregistrare vizitator

Pentru crearea contului de vizitator, veți primi pe e-mail parola pentru autentificare.

Stimate vizitator, în conformitate cu noile reglementări privind datele cu caracter personal, vă informăm că Tehnic Media – organizatorul Demo Metal Virtual – prelucrează datele personale pe care dvs. le furnizați prin intermediul acestui formular de înregistrare, cu scopul de a vă transmite informații despre activitatea companiei și evenimentele acesteia (prin newslettere și alte tipuri de mesaje), dar și în scopuri statistice.
Completând acest formular de înregistrare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. și în același timp sunteți de acord că datele dvs. de contact vor fi furnizate expozanților a căror pagină de expozant – considerată ca fiind standul companiei expozante – ați accesat-o participând la eveniment.
După perioada evenimentului, vă puteți opune prelucrării datelor dvs. de către expozanți prin comunicarea directă cu aceștia. Prelucrarea ulterioară a datelor personale furnizate expozanților va fi în răspunderea exclusivă a acestora, conform politicii lor de prelucrare a datelor personale.

CONTACT