, BINE AI VENIT LA DEMO METAL VIRTUAL!

AUTENTIFICARE

Înregistrare vizitator

Pentru crearea contului de vizitator, veți primi pe e-mail parola pentru autentificare.

Stimate vizitator, în conformitate cu noile reglementări privind datele cu caracter personal, vă informăm că Tehnic Media – organizatorul Demo Metal Virtual – prelucrează datele personale pe care dvs. le furnizați prin intermediul acestui formular de înregistrare, cu scopul de a vă transmite informații despre activitatea companiei și evenimentele acesteia (prin newslettere și alte tipuri de mesaje), dar și în scopuri statistice.
Completând acest formular de înregistrare sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. și în același timp sunteți de acord că datele dvs. de contact vor fi furnizate expozanților a căror pagină de expozant – considerată ca fiind standul companiei expozante – ați accesat-o participând la eveniment.
După perioada evenimentului, vă puteți opune prelucrării datelor dvs. de către expozanți prin comunicarea directă cu aceștia. Prelucrarea ulterioară a datelor personale furnizate expozanților va fi în răspunderea exclusivă a acestora, conform politicii lor de prelucrare a datelor personale.

Dacă ai participat la ediția din 2020: Poți completa câmpurile de mai sus cu datele de logare din 2020 și vei avea acces direct la platforma de evenimente. Nu uita să îți actualizezi datele din pagina „Contul meu”.

 

Nu te-ai înregistrat încă? Intră aici și înregistrează-te gratuit ca vizitator la DEMO METAL VIRTUAL 2021. Completează formularul și vei primi imediat pe e-mail datele contului tău de acces.
Te așteptăm!

 

Ai întrebări sau neclarități? Ne poți scrie pe demometal@tehnicmedia.ro sau ne putem auzi la numărul (+40) 754 076 703.

CONTACT